7 iulie 2010

10.000 de vizionări

Vă mulțumesc, asta e pentru voi :-)

6 comentarii:

 1. Oricand o sa promovez ceva ce-mi place, plus ca tu ai fost la arta, e ca si cum imi ajut un coleg, si il stiu si pe Andrei, deci;;), eu iti multumesc ca faci clipurile astea b-).

  RăspundețiȘtergere
 2. bravos Lucretziu.
  m-am uitat la contracandidatii tai. esti mai bun ca restu, te detasezi net. dar clipul in sine nu e grozav. mi-a placut ironia. puteai scapa o doza mai mare. dar nu sunt critic de film, asa ca nu ma baga in seama. da-i inainte L!
  ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai dreptate, nu este grozav. Probabil eu observ cel mai bine greșelile de care m-am săturat să le tot văd de fiecare dată când mă uit la clip. Între timp mi-au mai venit și mie idei și am primit și de la alții sfaturi/sugestii. Le voi lua în considerare la următoarele proiecte. Da, am și alte planuri pentru mine, dar mai ales pentru Baia Mare.

  RăspundețiȘtergere
 4. O referire la comentariu lui Lucreţiu din 11 iulie 2010, 22:20
  Un autor exigent cu propriile sale creaţii este intotdeauna nemultumit şi crede că mai trebuia adăuga s-au scoate ceva din lucrarea finală .

  RăspundețiȘtergere
 5. Felicitari mai Lucretiu, foarte tare clipul. De prima iara cand l-am vazut pe youtube am zis ca e clipul oficial. Ca nu stiam de concursul de pe trilulilu. Deci... trebuia sa castigi :) Distractie placuta la Amsterdam! >:D<

  RăspundețiȘtergere
 6. prima oara*... Scuze, m`am emotionat :))

  RăspundețiȘtergere