29 iulie 2010

Presa locală despre "La Mall"

Cel puțin pe plan local, concursul și piesa intitulată "La Mall" a formației Cassa Loco a fost promovată foarte bine. Începând de la rude, prieteni și vecini până la dealeri auto.Adevărul de seară, Glasul Maramureșului, Graiul Maramureșului și Informația zilei sunt ziarele locale care au scris despre finalul acestui concurs. O observație interesantă este felul în care tratează și interpretează diferitele ziare un anume subiect. Click pe imagini pentru a citi fiecare articol.

   

Evident, precum și înainte de a se termina concursul, atât presa online cât și blogosfera locală a fost încântată de participarea noastră la acest concurs. Presa online despre câștigul nostru: CityNews, eMM și ZiarMM. Câștigul nostru a apărut și la știrile locale, pe TV eMM, iar la câteva zile după a fost difuzată o emisiune de o jumătate de oră în care am discutat mai multe aspecte legate de videoclip și de viața noastră. Și bineînțeles, bloggerii băimăreni care au scris despre noi: băimăreanul, bmfun (1),  (2), tudy3, zerocinci și maramureșeni. Dacă am uitat de cineva, vă rog să mă anunțați și se rezolvă.

Ah și dacă nu ți-am dat suficiente adrese, uite încă două: Prima e anunțul oficial pe blogul trilulilu, iar a doua e anunțul oficial pe blogul Cassa Loco. În continuare te invit să urmărești un interviu cu Sergiu Biriș (trilulilu) și Cosmin (Cassa Loco) despre toată treaba asta. Apasă pe butonul Play.

2 comentarii:

  1. De mult nu am văzut un video care să-mi atragă atenţia atât de mult ca acesta al tău ,Lucreţiu . Cred că l-am vizionat de zeci de ori şi tot nu mă satur de el .Şi pentru asta iţi mulţumesc !

    RăspundețiȘtergere